Podcast

Подкаст за хубави книги, които да освежат лятото. Първият сезон ще бъде летен, ваканционен, лежерен и пълен със супер яки предложения за плажното ви четиво.

*available only in Bulgarian

Pet peeves или какво може да ме откаже да посегна към една книга

Споделям ви някои “дразнители”, заради които е малко вероятно да започна да чета дадена книга. Някои са напълно алогични, други съвсем съзнателни. При вас има ли такива фактори?

бонус епизод – Книги за бременност и майчинство

Бременността и майчинството са прекрасни периоди от живота на една жена, но и изпълнени с много нови предизвикателства и нужда от нови знания. В този бонус епизод споменавам заглавията, които аз четох и кои от тях намирам за полезни.

Почивката не е почивка без хубава книга за плажа

Лятото е вече в разгара си и всички сме приготвили книгите, които искаме да ни придружат на плажа. В този епизод ви споделям някои мои предложения за лятно четиво.

Пролог – за мен и този подкаст

Здравейте! В този кратък пролог към лятното издание на “Супер яка книга” разказвам накратко за себе си, какво чета и какво планирам да включа в подкаста. Приятно слушане 🙂

Реални исторически личности, места и събития, “скрити” в “Игра на тронове”

Докато все още чакаме Джордж Мартин да довърши “Песен за огън и лед”, ви припомням някои вълнуващи моменти от книгата и сериала, които имат свои реални исторически съответствия.

Seven Days in June – ревю

В първия епизод на сезона нямам търпение да ви разкажа за една секси, забавна, актуална и интелигентно написана книга, която започнах по случайност, а впоследствие се оказа, че я четем заедно с Рийз Уидърспуун. Изобщо не подозирах, че спонтанно купена книга, в чиято първа сцена участва дилдо, ще ми стане една от любимите книги за годината!